Intern damtoernooi Victoria voortgezet

Nu de deelnemers aan het intern damtoernooi van Victoria elk 7 tot 9 wedstrijden hebben gespeeld, gaat de damkracht der spelers zich duidelijk manifesteren. De dammer Stanley Mohan vervult nu de trekkersrol met de hoogste prestatiewaarde in de top 3-klasse van 1.75 gevolgd door Sonny Kaiman met 1.57 en daarna Ricardo Palisie met 1.38. De dammers Eric Ligeon, Cliff Karijodrono en Sieuwpal Nannan zitten nu in de subtopklasse met een prestatiewaarde van 1.14 – 1.25. Het toernooi is nog niet afgelopen en kan er van alles nog gebeuren. “Don’t take no man by the look”, is nog steeds de waarschuwing die de wedstrijdleiding in de persoon van Rudi Benschop telkens weer per sms stuurt naar alle deelnemers. Mohan heeft vooralsnog geen enkele wedstrijd verloren. Van de 8 gespeelde partijen heeft hij 6 in winst weten om te zetten en 2 in remise. Het andere extreem is de dammer Jose Bastien die van de 7 gespeelde partijen nog geen enkele in winst heeft kunnen omzetten. Hij heeft 3 remise gespeeld en 4 verloren. Mangal is reeds uitgespeeld en kan hij dus geen competitiepunten meer behalen. Het enige wat nog verandert zijn de SB-punten door het geboekte resultaat van de overige dammers. Zijn prestatiewaarde zit net boven de “breakeven” lijn ofwel 50-50 lijn, hetgeen indiceert dat hij “zwak” gepresteerd heeft in dit toernooi.

error: Kopiëren mag niet!