Paul Somohardjo:‘Ik reageer niet op een grap’

‘Ik reageer niet op een grap. Ik ga niet meer reageren op wat meneer Nain te zeggen heeft’, zei de voorzitter van de PL, Paul Somohardjo, resoluut aan Dagblad Suriname. Volgens Nain zou de bewering van Somohardjo dat hij goudconcessies heeft gekregen niet waar zijn. Hij daagt Somohardjo uit om met bewijsmateriaal te komen. Deze poging van Nain om hem uit zijn tent te lokken, doet hem totaal niets, zegt Somohardjo daarop.
Nain richtte na een teleurstelling met Somohardjo de Partij voor Democratie en Ontwikkeling (PDO) op. Volgens zijn verklaring zou er beslag zijn gelegd op zijn salaris en huis. Besloten werd om een pand aan de Daniel Coutinhostraat/hoek Gemenelandsweg te kopen voor NF 200.000 toen. Er werd NF 20.000 betaald. Na zeventien jaar krijgt Nain een deurwaardersexploot, waarbij zijn salaris is geblokkeerd en beslag is gelegd op zijn huis.
Naar zeggen van Nain zou hij Somohardjo zijn probleem hebben voorgehouden, maar er werd niets gedaan. Volgens Nain ging hij ervan uit dat er al die tijd betaald werd. Ook is hij tot de ontdekking gekomen dat de stichting nimmer is ingeschreven in het register bij Justitie en Politie. Hierdoor zijn de bestuursleden hoofdelijk aansprakelijk, meent hij. Nain vindt dat hij in grote problemen is geraakt door het gedrag van Somohardjo.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!