Nationale Schoonmaakactie:

Fototekst Nationale Schoonmaakactie‘Suriname op weg naar een schoon en petflessenvrij milieu’, is het thema van de Nationale Schoonmaakactie 2013. Hiervoor zijn  er landelijk scholieren ingezet. Op deze wijze kunnen zij hun vakantie ook zinvol besteden. Ook in het district Wanica is er een contingent leerlingen geselecteerd. Het startsein is gegeven door  het DNA-lid Theo Vishnudatt. Hij heeft de kinderen toegesproken en symbolisch ook een deel helpen harken en petflessen opgeruimd. De groene strook te Lelydorp heeft een beurt gehad. Er zijn 2 groepen van elk 125 werkers geformeerd. De eerste groep werkt 10 dagen, en wel van maandag 26 tot en met vrijdag 6 september. Groep 2 werkt vervolgens van maandag 9 tot en met vrijdag 20 september. Voor de gehele job ontvangt elke werker SRD 350. De coördinator van Wanica, dhr. A.Bhikhie, zegt zich met zijn team en de aan hem toevertrouwde pupillen tot het uiterste te zullen inzetten om dit schoonmaakproject tot een goed einde te brengen. Hij doet een beroep op de burgerij om met z’n allen ervoor te zorgen dat Suriname ook na het beëindigen van deze actie er netjes en opgeruimd uitziet.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: