59-jarige man 34ste verkeersdode en 13de bromfietser

De bijna pensioengerechtigde Stanley de Baas liet gistermorgen de geest in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij was op zaterdag 21 juli betrokken bij een aanrijding op de hoek van de Mr. Jagernath Lachmonstraat en de Soerdjoedeiweg.
Het slachtoffer De Baas zat samen met een duorijder op een bromfiets. Het vermoeden bestaat dat De Baas geen voorrang heeft verleend aan een personenauto. De duorijder kwam met de schrik vrij en werd na medisch te zijn behandeld, heengezonden terwijl De Baas vanwege de zware letsels nog in het ziekenhuis moest blijven. Hij is gistermorgen overleden.
De Baas is de 13de bromfietser voor dit jaar die het leven in het verkeer heeft gelaten. Met zijn heengaan is het aantal verkeersdoden gestegen naar 34.
Dagblad Suriname houdt vanaf het jaar 2010 een tabel eropna waarin het aantal verkeersdoden staat vermeld. Wij zitten amper medio 2013 en de verkeersbarometer zit al op 34. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen en veiligheidscontrole, blijven er meer personen omkomen in het verkeer.

error: Kopiëren mag niet!