Ministerie TCT verbreekt transportakkoord met WOL


De Werknemers Organisatie Luchtvaart (WOL) houdt vandaag een spoed algemene ledenvergadering. Afgelopen donderdag heeft deze vakbond met minister Pinas van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) een akkoord bereikt. Onder de kop ‘Dienstvervoer voor medewerkers LVD (AIS) en LVT’ – wordt aangehaald dat uiterlijk 1 oktober 2013 het ministerie van TCT volgens de verkorte aanbestedingsprocedure twee bussen zal aanhuren, met elk een minimale capaciteit van 25 personen. In de tussenliggende periode zal het ministerie van TCT twee bussen met elk een minimale capaciteit van 25 personen volgens de gunningvoorwaarden en de desbetreffende gedragsregels beschikbaar stellen. De bus van LVD (AIS) is inmiddels beschikbaar. Zoals bekend heeft de WOL vorige week acties gevoerd om enkele slepende zaken merkbaar op te heffen. Naar wordt vernomen verzet de directeur van TCT, Thelma Douglas –Pinas, zich tegen het bereikte akkoord. 

error: Kopiëren mag niet!