Vier verdachten bij zedenzaak en mensenhandel

De verdachten K. (30),  J.M. (53), D.W. (30) en M.B. (39) zijn gisteren wederom voor de rechter verschenen. Het betreft een zedenzaak waar deze vier verdachten bij betrokken zijn. K. zou zich schuldig hebben gemaakt aan verkrachting van een minderjarig meisje van 12 jaar. De vrouw W.D.  wordt verdacht van mensenhandel. Deze verdachte wordt juridisch bijgestaan door advocaat Truideman. De twee anderen zijn medeplichtig. Zij hebben van staatswege een advocaat toegewezen gekregen in de persoon van de jurist San A Jong. De behandeling kon gisteren evenwel geen voortgang vinden, omdat de ’s landsadvocaten tijd nodig hebben om het hele dossier door te nemen. Rechter Maytri Kuldipsing heeft de zaak uitgesteld naar 5 augustus 2013.

error: Kopiëren mag niet!