BEP in de voorbereiding naar verkiezingen

De Politieke Partij Broederschap in Eenheid (BEP ) is in voorbereiding naar de komende verkiezingen toe. Dat zegt voorzitter van de BEP, Celsius Waterberg, in een gesprek met Dagblad Suriname. De partij is bezig meer leden te verwerven, zodat er maximale verkiezingswinst geboekt kan worden. ‘Het gaat redelijk goed met de partij. We zijn na een tumultueuze situatie in de jaren 2010 en 2011 in rustig vaarwater en we zijn nu bezig interne voorbereidingen te doen voor de komende verkiezingen’, aldus Waterberg. Aan mogelijke samenwerkingen met andere partijen zal pas in het jaar 2014 worden gedacht. Nu is de focus op de interne organisatie, waarbij er een herregistratie plaatsvindt van oude en nieuwe leden, herinstallatie van kernen en trainen van leden. ‘En natuurlijk zoeken we ook naar financiering voor de partij.’
Waterberg zegt dat qua financiering het nog niet zo goed gaat. Hij gelooft er echter hij wel in dat ook dit gedeelte in orde komt. ‘Beetjes bij beetjes komen we er’, zegt hij hoopvol. De voorzitter van de partij zegt verder dat de partij genoeg kader heeft om de partij op verschillende niveauste vertegenwoordigen. ‘Ik wil geen namen noemen, omdat ik mensen anders tekort zal doen, maar wat dat betreft hebben we een hele grote groep wetenschappers binnen, die zijn mannetje en vrouwtje kunnen staan’, aldus Waterberg.
SeshmaBissesar

error: Kopiëren mag niet!