SNL speelt tegen Nederlandse troefcallers

Een aantal Nederlandse vakantiegangers, dat aangesloten is en deel uitmaakt van verschillende troefcallverenigingen in Nederland, vertoeft in verband met 150 jaar Keti Koti in Suriname.  Ze hebben Sandro Colli benaderd en gevraagd om een troefcallwedstrijd te spelen op 11 juli tegen een selectie van de Surinaamse Troefcallbond. Aangezien de bond midden in zijn competitie zit, heeft men besloten om de gasten te laten spelen tegen SNL die op die dag geen competitieverplichtingen heeft. De speellocatie is Court Charity en de aanvangstijd is 20.00 uur.
Twee van de Nederlandse vakantiegangers zijn de secretaris van Nederlandse Troefcallbond, Lilian Deekman, en de voorzitter van de troefcallevereniging, Leendert Molenwijk Dennen. In de reguliere competitie heeft SNL tot nu toe al zijn 3 partijen verloren.

error: Kopiëren mag niet!