Echtpaar overvallen in woning Debipersadweg

Drie gewapende criminelen hebben in een woning aan de Debipersadweg te Leiding een echtpaar overvallen. De daders verschaften zich toegang tot de woning door het traliewerk van het balkon en de schuifdeur te forceren. Het echtpaar werd in zijn slaap verrast door de rovers. Zij hebben de man onder schot gehouden en onder bedwang zijn persoonlijk spullen buitgemaakt. Volgens het politieonderzoek zijn de rovers ervandoor gegaan met geldsbedragen van SRD 1.000 en Euro 700, een gouden halsketting en een paspoort. De slachtoffers zijn gekneveld achtergelaten. De criminelen hebben het slachtoffer een slag met een hard voorwerp toegebracht aan zijn hoofd. Als gevolg van dit letsel raakte hij buiten bewustzijn. Met de ontboden ambulance is hij vervoerd naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. De daders zijn nog onbekend.
Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!