Geslaagden mogen eindelijk hun rijbewijzen ontvangen

Een examen halen en het bewijs niet in handen krijgen kan soms irritaties opwekken. Er heerste grote ontevredenheid onder de geslaagden die hun rijbewijzen nog in ontvangst moesten nemen. De mensen hebben geklaagd over het te lang wachten op hun rijbewijs. Bij een gesprek met inspecteur Breinburg, afdeling Verkeer, kwam naar voren dat de stagnatie ontstond doordat er een tekort was aan lamineermateriaal. Vanaf 27 juni 2013 tot en met 4 juli 2013 was de afdeling verstoken van dit materiaal. Het probleem is sinds 8 juli 2013 opgeheven. De afdeling is weer volop voorzien en de mensen zullen gebeld worden om hun rijbewijzen af te halen. “Er zal telkens weer bijgesteld moeten worden met als doel het wachten te verminderen”, aldus de inspecteur.

error: Kopiëren mag niet!