Anand Poeran/Mano Vasilda winnen Mid Year Bridgedrive

De Surinaamse Bridgebond (SBB) heeft zijn Mid Year Bridge Drive 2013 op zondag 07 juli succesvol afgewerkt. Het werd gehouden in de conferentiezaal van het Lalla Rookh Complex. Hieraan deden 14 paren mee in een open klasse en waren er 7 wedstrijdtafels. Op het laatste moment werd wederom de jeugdige Shiva Kalka in allerijl tempo opgetrommeld en afgehaald om samen met Roel Stanton te spelen. Met zijn 11-jarige leeftijd had hij veel bekijks bij zijn vlot spel, ondanks het nog niet hanteren van conventies, maar meer gebruik van ‘common sense’ bij de biedingen en het afspelen. Het koppel Anand Poeran/Mano Vasilda zijn verrassend de winnaars geworden van de Mid Year Bridgedrive 2013 met een gemiddelde score van 68,18% en 180 wedstrijdpunten.  De tweede plaats op minimale afstand was voor het bridgekoppel Santosh Raghoenandan/Jagdies Harpal (de winnaars van het vorig jaar) met een score van 65,91% en 174 punten. De derde plaats, eveneens verrassend, was voor het bridgekoppel Jamila Idu / Imro Nibte met een score van 61,36% en 162 punten. Op de vierde plaats eindigden Ratan Kalka en Raymond Stelk met een score van 60,23% en 159 punten. De top vijf werd afgesloten door het flamboyante bridgepaar Jane Harkisoen/Stephen Harripersad met een score van 56,44% en 149 punten.  De SBB organiseert zijn uitgestelde Open Paren Bridge Kampioenschappen voor dit jaar over twee speelsessies op maandag 08 en maandag 15 juli 2013 in de speelruimte van de kantine van de DSB.

error: Kopiëren mag niet!