Linco neemt koppositie over van Styx KG

3 LincoSCV Linco is weer koploper in de Hoofdklasse van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB). Hoewel ze een wedstrijd meer heeft gespeeld, heeft ze een 1 punt voorsprong op de titelverdediger. Linco won zondagavond van Wasgo met 5-2. Edward Imankarijo van Linco werd de topscorer met 2 goals. Kabel Boyz is aardig wat gestegen op de ranglijst na de overwinning op Shantidel, de hekkensluiter. Kabel Boyz won met 5-2 en bezet nu de 4de plaats. Topscorer werd Giovanni Pique van Kabel Boyz met 3 doelpunten.
In de Eersteklasse won Lengte Boys met 5-2 van Pentagon, Evani Esperance van Lengte Boys werd de topscorer met 3 goals. ZV Inter Jakin verloor kansloos met 1-6 van ZV Palo. De topscorers werden Shaquille Codrington en Jermain Wormer met elk 2 goals. Inter-Bom was met 6-3 te sterk voor Zwaluw’96. Miquel Ebicilio en Orpheo Darson van Inter-Bom werden de topscorers met elk 2 goals. In de Veteranenklasse won Wasgo met 4-2 van Styx 2.
In de Tweedeklasse won SV Anuraagh met 4-3 van SV Kanoute. Jonathan Wortel van Anuraagh werd de topscorer met 2 doelpunten. Jet Boys verloor van Xamax met 4-7. Vikash Mahabier van Xamax maakte 4 doelpunten. FC Inter Five versloeg The Family met 4-1. De Vuist was met 3-2 sterker dan Kabel Boyz 2. De topscorer werd Lorenzo Overman van Kabel Boyz 2 met 2 goals.
 

Stand Hoofdklasse

Nr. Team

G

P

1. S.C.V. Linco

7

16

2. Styx – The K.G.

6

15

3. F.C. Inter Nacional

6

12

4. S.V. Kabel Boyz

7

9

5. Z.V. Moksie

5

9

6. The Lions

7

8

7. Giants

6

8

8. Boulanché

6

7

9. ZV. Mengão

5

4

10. SV. Wasgo

6

4

11. Shantidel

5

3

 

error: Kopiëren mag niet!