Caravan 2010 en SCV 2012 gooien het op akkoordje

1 CaravanDe finaleronde van de Tweedeklasse competitie van de LSO werd donderdagavond voortgezet met de wedstrijd tussen Caravan 2010 en SCV 2012. Na een 2-1 ruststand voor SCV 2012, eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Al na 8 minuten zette Siva Loilargosain de jongens van SCV 2012 uit Vredenburg op 1-0. Na 22 minuten spelen bracht Soerinderkoemar Moenilal Caravan 2010 op 1-1. Een minuut voor rust scoorde Clifton Ronopawiro de 2-1 voor SCV 2012. De tweede helft was 10 minuten oud toen Brahmanand Jhinkoe de eindstand op 2-2 bepaade. Eerder won in deze finaleronde The Red Rose met 2-1 van Azaadboys. Zaterdag wordt de eerste speelroonde afgesloten met de wedstrijd tussen Jivan Jotie en Real Frederikshoop om 17.00 uur in het Eddy Blackmanstadion.