SNL verliest drie oprij

3 SNLDe ploeg van SNL kan het zoet der overwinning nog niet proeven in de competitie van de Surinaamse Troefcallbond (STcB). Ook haar derde wedstrijd verloor ze en wel tegen Trekkers. Eerder verloor de legerploeg tegen Toppers en Ekta. In deze wedstrijd won Trekkers alle 4 ronden met respectievelijk 15-12, 21-14, 24-14 en 21-14. Eindstand Trekkers 81 en SNL 54. Hoogste score Trekkers Hans Sitaldin-Guno Mook met 22 punten en bij SNL Sandra Ponit-Henk Amstelveen met 16 punten.
In de 2e wedstrijd namen de ploegen van Paloeloe en Formula het op tegen elkaar. Paloeloe nam een voorsprong van 17 punten in de 1ste ronde en gaf dat tot de laatse ronde niet meer uit handen. Eindstand Paloeloe 78 en Formula 74 punten. Hoogste score Paloeloe Andrew Muller-Maureen Tolud met 23 punten en bij Formula Anthony Uriah-Amrish Balkaran met 23. Kolibrie verloor van Olaria met 69-74. Kolibrie nam het initatief en won de 1ste ronde met 20-18, terwijl de 2e ronde gelijk liep. Maar Olaria kwam sterk terug en won de 3e ronde met  23-12. De 4e ronde ging naar Kolibrie. Deze werd gewonnen met 21-17. Net niet genoeg voor de overwinning.
Toppers won met 86-69 van De Rest. Hoogste score Toppers Hendrik Soerokromo en Allan Forster met 25 punten. Voor De Rest hadden Evert Libretto en Cyrill Kensenhyus 22 punten. Kampoe won grandioos van Milieubeheer met 112-54. Jiten Ramcharan-Dewperkash Sewak waren het meest produktief. Ze maakten 39 punten. Bij Milieubeheer had het koppel Mansing Sewdajalsing-Devanand  Alakhramsing er 16 punten.
Op dinsdag 9 juli worden de volgende wedstrijden gespeeld in Court Charity: SMC – Paloeloe, Victorie – Kampoe, Olaria – De Rest, Toppers – Kolibrie en Sudhar – Milieubeheer.

error: Kopiëren mag niet!