Man pleegde inbraak om schulden af te lossen

De verdachte, Fabian I., meer bekend als ‘Muis’, wordt verdacht van 2 strafbare feiten. Op 5 februari 2013 moet hij een inbraak hebben gepleegdin een woning te Lelydorperweg. Hij nam daar sieraden weg. De getuige, Nitri M., is getuige dat de verdachte bij haar is geweest op de werkvloer om aan te geven dat hij al zijn schulden zou aflossen. Hij haalde bepaalde sieraden tevoorschijn. Volgens de verklaring van de getuige wilde de verdachte haar een oorbel overhandigen, maar zij weigerde die te accepteren.
De verdachte verteldehaar dat hij een inbraak zou hebben gepleegd in een woning, alwaar hij een flatscreen en een laptop had klaargezet om mee te nemen. Dit lukte hem echter niet, dus nam hij slechts de sieraden mee. Voor het andere feit, getuigde mevrouw K. Zij gaf aan dat de verdachte op 9 februari 2013 thuis bij haar kwam, terwijl zij met Riekie K., alias Trompie, op het balkon boven zat. Op gegeven moment begafTrompie zich naar beneden. Trompie en Muis raakten in een woordenwisseling, die later uitmondde in een vechtpartij. Volgens de getuige K. had de verdachte een steen geworpen in haar richting. Ook uitte de verdachte woorden, die volgens de getuige dreigend waren. De behandeling van deze zaak is uitgesteld naar 19 juli 2013. De verdachte blijft in gevangenschap.

error: Kopiëren mag niet!