Tennisselectie voor Jitic 2013 rond

4 TennisVan 3 tot 9 augustus 2013 vindt er in de Dominicaanse Republiek een jaarlijks terugkerend evenement, Jitic 2013, onder auspiciën van de International Tennis Federation, plaats. Aan dit internationale tennistoernooi nemen verschillende landen van de regio deel. Suriname zal dit jaar wederom deelnemen via de Surinaamse Tennisbond (STB) aan dit evenement. Het toernooi stelt spelers in de gelegenheid zich internationaal te meten. De selectie ziet er als volgt uit: U-14 jongens Joshio Loor, Quinten Bang A Foe, Dani Samson en Yagil Elias; U-14 meisjes Anouk Ma Ajong, Tirza Calor, Mariah Issa en Machelle Mac Intosh; U-16 jongens Dion Braam; U-16 meisjes Debra Veldhuizen en Simone Veldhuizen. De bondscoaches zijn Carolina Vera Vera en Trevor Bendter.
Deze 11 spelers zijn geselecteerd op basis van hun nationale ranking tot mei 2013. De selectiespelers krijgen 6 weken lang een intensieve training van de bondscoaches. De bondstraining heeft als doel een goede teamspirit en samenwerking te bevorderen zodat ze succes kunnen boeken. De bondstraining vindt elke zaterdag van 19.00-21.00 op Oase plaats. spelers zullen op 1 augustus 2013 vertrekken en keren op 11 augustus terug.

error: Kopiëren mag niet!