Startsein district dammen in Commewijne

5 CommewijneJongeren Federatie Wanica (JoFeWa) organiseert in samen werking met Hindu Swayamsevak Sangh op woensdag 3 juli 2013 te Commewijne, het district dammen. Op deze dag zal de startsein worden gegeven op de Openbare School 4 aan de Trimoweg nr. 75, waarbij vooral studenten van Commewijne, op deze school, damlessen gaan kunnen volgen en wel op iedere woensdag van 15.00 tot 18.30 uur. In Wanica is men op Livorno, in Ujala, al 7 jaar mee bezig. Na Commewijne zullen ook Para en Saramacca aan de beurt zijn. De jeugdige dammers van Wanica zullen het op die dag opnemen tegen de jeugdige dammers van Commewijne. Om dit grote Sport en Culturele Happening compleet te maken zal er een oud kampioen van Commewijne en tevens een levende legende in de bloemetjes worden gezet.
Gistermiddag, 30 juni 2013, tijdens de Keti-Koti Happening van SCSV UPKAR kwamen de top jeugddammers van JoFeWa in Friendly wedstrijden uit tegen elkaar en zelfs tegen de senioren dammers die daar aanwezig waren. Dit zagen de jeugdige dammers van JoFeWa als voorloper op de grote Sport en Culturele Happening dat aanstaande woensdag in Commewijne zal worden gehouden.

error: Kopiëren mag niet!