Styx KG neemt koppositie over van SCV Linco

De topper in de Hoofdklasse zaalvoetbalcompetitie zondagavond ging tussen Styx The Kuldipsingh Group en SCV Linco in de Amos Sporthal. Styx had hiervoor haar eerste wedstrijd verloren van de competitie tegen Giants, terwijl Linco nog ongeslagen was. Het werd een wedstrijd met een klein verschil in de stand. Deze wees na het laatste fluitsignaal op 7-6 voor Styx KG. Gregory Righters van Styx werd de topscorer met 4 goals. Dit betekent dat Styx de nieuwe koploper is met 15 punten, Linco blijft op 13 punten en is niet meer ongeslagen. In de andere Hoofdklasse wedstrijd boekte FC Inter Nacional haar derde overwinning oprij. Ze versloeg dit keer ZV Mengao met 8-2. Mengalfio Ceder van Inter Nacional werd de topscorer met 3 doelpunten. Dit brengt met zich mee dat Inter Nacional nu steviger op de derde plaats staat met 12 punten. Boulanche versloeg Wasgo met 7-5. Good old Alwin Basedie werd de topscorer met 4 doelpunten voor Boulanche.
In de Eersteklasse won Lengte Boys met 9-6 van ZVV Scorpio. Topscorer in deze wedstrijd werd Wirender Somai van Scorpio met 4 doelpunten. SV Orkaan en ZV Inter Jakin speelden 3-3 gelijk. In de Veteranenklasse versloeg Wasgo in een topper de ploeg van Djogo 2000 met 8-2. Rodney Dompig van Wasgo werd de topscorer met 3 doelpunten. Koploper Styx M&N Car Center verslikte zich in SCS Amos. Het werd een 6-6 gelijkspel. Clifton Sandvliet van Styx werd de topscorer met 3 doelpunten. In de Tweedeklasse won FC Exces met 9-2 van Kabel Boyz 2. De topscorer werd Furghil Satram van Exces met 3 doelpunten. Anuraagh van Domburg verloor met 10-3 van Wasgo 2. Orpheo Shakison scoorde 5 keer voor Wasgo 2. Kanoute was met 8-3 te sterk voor Jet Boys. Giorgio Overman van Kanoute noteerde 6 treffers.

Stand Hoofdklasse

Nr. Team

G

P

1. Styx – The K.G.

6

15

2. S.C.V. Linco

6

13

3. F.C. Inter Nacional

6

12

4. Z.V. Moksie

5

9

5. Boulanché

6

7

6. The Lions

6

7

7. Giants

5

7

8. S.V. Kabel Boyz

6

6

9. ZV. Mengão

5

4

10. SV. Wasgo

5

4

11. Shantidel

4

3

 

 

error: Kopiëren mag niet!