Slachtoffer roofoverval met schotverwonding achtergelaten

Drie gewapende criminelen hebben vrijdagmiddag op weg naar Atjoni ter hoogte van km 35 op het slachtoffer Emanuel geschoten en hem beroofd. Volgens bekomen informatie werd het slachtoffer op een concessiegebied overvallen. Hij werd geraakt aan zijn rechteronderbeen ter hoogte van zijn kuit. De daders waren met een voertuig. Na hun snode daad zijn ze overgestapt in een andere vluchtauto. De politie van Brokopondo heeft gelijk actie ondernomen. Zij trof daadwerkelijk in de directe omgeving drie mannen aan. Het drietal vertoonde gelijkenissen met hetgeen was opgegeven en zij werden overgebracht naar het bureau. Na onderzoek bleek dat deze drie heren studenten waren. De politie verifieerde hun opgegeven alibi en daaruit bleek dat zij niet degenen zijn die het slachtoffer verwond en beroofd hebben. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de daders 25 gram aan ruw goud, een onbekend geldbedrag en een mobiele telefoon hebben meegenomen. Het slachtoffer werd ter verpleging naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Er is een uitgebreid onderzoek op touw gezet. De nog voortvluchtige daders worden gezocht.
Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!