Slachtoffer schakelt de politie in om kettingdief aan te houden

Een vrouw schakelde de politie in toen zij de man herkende die haar halsketting enkele dagen daarvoor gestolen had. Te Leidingen had hij haar gouden halsketting van haar hals weggerukt en die meegenomen. De benadeelde was aan de Heiligenweg bij de eindhalte van PKS lijnbussen toen zij de dief weer zag. Voordat de politie ter plaatse arriveerde, was de dief in een bus gestapt die reeds vertrokken was. Doordat de benadeelde kon aangeven hoe de bus eruit zag en ze ook een duidelijk signalement van de kettingdief kon doorgeven, is het de politie gelukt de bus te achterhalen en de dief daaruit te halen. Hij bleek in de omgeving van Leidingen woonachtig te zijn. Deze 47-jarige dief is voor nader onderzoek overgedragen aan de recherche van het politiebureau Nieuwe Haven.
 
 

error: Kopiëren mag niet!