Rouwdienst Carmelita Ferreira in Grun Jari

utvgDe Nationale Partij Suriname (NPS) heeft vandaag in Grun Jari een rouwdienst voor haar overleden trouw en toegewijd lid Carmelita Ferreira. Ook zal de gelegenheid bestaan om het condoleanceregister te ondertekenen.
Ferreira heeft zich tot haar overlijden beziggehouden met de toekomst van de partij, zegt partijvoorzitter Gregory Rusland. ‘Met het heengaan van Carmelita verliezen wij een goede vriendin, die altijd begaan was met het lot van mensen die het moeilijk hadden. Zij heeft zich persoonlijk ingezet om de positie van deze groep burgers te verbeteren.’ Jammer dat wij haar zullen moeten missen. Rusland roept alle partijleden en sympathisanten op om de laatste eer te bewijzen aan Ferreira.
Ferreira is tot haar overlijden afgelopen zondag in het Diakonessenhuis, lid geweest van het hoofdbestuur van de NPS. Ook is zij van 2000 tot en met 2010 parlementariër geweest namens de NPS.
De inloop is vanaf 19.30 uur. De rouwdienst begint om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur in Grun Jari aan de J.A. Pengelstraat.
Carmelita Ferreira wordt aanstaande vrijdag in Nickerie begraven.

error: Kopiëren mag niet!