Verrassende winnaars bridgedrive

Na de succesvolle Immigratiebridgedrive werd er bij de Surinaamse Bridge Bond (SBB) afgelopen maandag weer de reguliere bridgedrive op de maandagavonden opgepakt in  de kantine van de DSB.  Ondanks het ietwat stroeve begin had de avond verder een vlot verloop. Hieraan deden 6 bridgeparen mee en werd er een complete Howell-loop gehanteerd over 5 ronden van steeds 4 spellen, waarbij een ieder tegen elkaar uitkwam, daar er geen rusttafel/rustpaar was. Zeer verrassend wisten het gelegenheidskoppel Harry Hermelijn / Sandro Colli de eerste plaats te bepalen met een wedstrijdscore van 56 punten en 70%. Stephen Harripersad en Jane Harkisoen werden tweede met een score van 54 punten en 67,50%. Op de derde plaats eindigden Jan Willem van der Heijden en Ratan Kalka met een score van 49 punten en 61.25%. De vierde plaats was voor het sympatieke gasten bridgepaar uit Nederland Birgit en Ruud Forstens met een score van 35 punten en 43,75%. De top vijf werd afgesloten door Remie Wiratma en Wim Smits met een score van 31 punten en 38,75%. De top 3 paren wisten alleen een score van meer dan 50% te boeken.
De SBB houdt de volgende grote drive, de Mid Year Bridgedrive 2013, op zondag 7 juli a.s. en wordt gehouden in de speelzaal van Gebouw 1 op het Lalla Rookh Complex vanaf 10.00 uur ’s morgens. Leden van de SBB betalen voor deelname  SRD 30 per persoon (inclusief lunch) en overige bridgers SRD 40 per persoon. Er wordt een beroep gedaan op de bridgers om binnen de deadline te registreren daar de inschrijving loopt tot 5 juli a.s. De SBB organiseert zijn Open Paren Bridge Kampioenschappen voor dit jaar over twee speelsessies t.w. op maandag 8 en maandag 15 juli 2013. Deelname hiervoor start zeer binnenkort en de details wordt spoedig naar de bridgers opgestuurd. Tevens zullen er binnenkort nadere mededelingen gedaan worden door het secretariaat van de start van een nieuw Bridge Beginnerscursus in de maand juli.
 

error: Kopiëren mag niet!