Styx en Internacional winnen

6 Styx Bij de voortzetting van de competitie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) hebben in de Hoofdklasse Styx The Kuldipsingh Group en FC Internacional gewonnen. Beide ploegen zijn pas teruggekeerd met de hoofdprijzen van een internationaal zaalvoetbaltoernooi in Frans-Guyana. Styx was met 9-2 te sterk voor Boulanche. Gregory Righters werd de topscorer met 4 doelpunten. Internacional had het niet zo makkelijk als Styx. Tegen Shantidel werd met 4-3 gewonnen. De topscorer werd Romano Holtuin van Internacional met 2 doelpunten. Door deze overwinning staat Styx nu een punt achter koploper SCV Linco en heeft ook nog een wedstrijd minder gespeeld. Internacional is nu vijfde met 6 punten uit 4 wedstrijden.
In de Eersteklasse won Five Stars FC met 8-3 van FC Selecao. Romario Veldkamp van de verliezende partij werd de topscorer met 3 doelpunten. ZV Inter Jakin versloeg SV Saoena met 6-4. De topscorers werden Brandon Karnadi en Richy Mertodikromo van Inter Jakin met elk 2 doelpunten.

Stand Hoofdklasse

Nr. Team

G

P

1. S.C.V. Linco

5

13

2. Styx – The K.G.

4

12

3. Z.V. Moksie

4

9

4. The Lions

5

7

5. F.C. Inter Nacional

4

6

6. Boulanché

5

4

7. Giants

4

4

8. ZV. Mengão

4

4

9. SV. Wasgo

4

4

10. Shantidel

4

3

11. S.V. Kabel Boyz

5

3

 

error: Kopiëren mag niet!