Tjechische regering doneert computers aan Kennedy Stichting

De regering van de Tjechische Republic heeft via haar werkarm Czech Development Cooperation en Honorair Consul drs. J.J.F Tjang-A-Sjin, de volgende donatie aan de Kennedy Stichting en het Blindencentrum Suriname gedaan. 12 Computers en Monitors, 3 Laserprinters, 3 Scanners en 3 Wireless Access Points. Vandaag vindt de formele overdracht plaats van de goederen aan de Kennedy Stichting. De overdracht aan het Blindencentrum Suriname vindt op later tijdstip plaats. Met deze donatie is het leslokaal waarin de studenten computerles volgen, geheel voorzien van nieuwe apparatuur. Binnen de Kennedy Stichting is het voornemen om de technisch georiënteerde studenten te laten aanvangen met het gebruik van AUTOCAD software. Dit zal hun kennis, vaardigheden en hun kansen op een plaats in de maatschappij aanzienlijk verbeteren. De nieuwe computers voldoen aan de minimale vereisten voor het draaien van AUTOCAD software. De directeur van de Kennedy Stichting, Dhr. H. Neslo, geeft aan dat deze donatie zeer welkom is. Onze kinderen hebben deze vorm van communicatie hard nodig. Computers bieden leerlingen met een auditieve beperking de mogelijkheid om nagenoeg alles te visualiseren. De school zal daarom dankbaar gebruik maken van deze nieuwe computers.

error: Kopiëren mag niet!