Parmessar en Relyveld worden vrijdag beëdigd

Parmessar en Relyveld vrijdag beëdigd 1 Parmessar en Relyveld vrijdag beëdigd 2Rabin Parmessar en Steven Relyveld worden vrijdag aanstaande beëdigd tot respectievelijk de ministers van Openbare Werken (OW) en Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB). Deze heren vervangen hun partijgenoten Ramon Abrahams en Ginmardo Kromosoeto. Die werden door president Desi Bouterse bedankt, nadat ze hun portefeuille ter beschikking hadden gesteld. De beëdiging vindt plaats in het perscentrum van het kabinet van de president. Ministers en andere notabelen zijn al uitgenodigd voor de ceremoniën vrijdag.
Parmessar is DNA-lid namens de NDP. Zijn plaats in de DNA zal ingenomen worden door Joan Dogojo. Mr. Relyveld, die zijn rechtersopleiding niet afmaakte, is directeur van het ministerie van Arbeid, Technologische Ontwikkeling en Milieu (ATM). Wie hem zal vervangen, is nog niet duidelijk.

error: Kopiëren mag niet!