In 57 kilo zoete patatdrugszaak: Politieman voorlopig vrij

De politieman Jeff N., die reeds 7 maanden in voorarrest heeft gezeten ter zake medeplichtigheid in uitvoer van 57 kilo coke, werd maandag voorlopig in vrijheid gesteld. Kantonrechter Maytrie Kuldipsing stelde de verdachte voorlopig in vrijheid nadat het Openbaar Ministerie vrijspraak eiste.
Op de bewuste dag kwam de 27-jarige Rajeef M. op de Cargo-afdeling aan met een lading. De visiterende politiemannen ontdekten het verboden spul in de zoete patat. Kort na de vondst liep de verdachte achter de chef van dienst, Jeff, aan met het verzoek of hij iets kon doen. Volgens verklaring van een agent zou de chef van dienst hem hebben uitgenodigd in de kantoorruimte om te onderhandelen. De agent weigerde de deal. Jeff heeft twee jaar gediend te Zanderij. Nooit eerder in zijn carrière heeft hij een smet gehad. Rekening houdend met alle omstandigheden rekwireerde de officier van justitie, Roy Elgin, vrijspraak voor de verdachte.
Op 29 juni wordt advocaat Stanley Marica in de gelegenheid gesteld om te pleiten voor zijn cliënt. Jeff mocht na 7 maanden naar huis.
Saskia Bandhan 
 

error: Kopiëren mag niet!