RGB-directeur Glenn Redjopawiro ook op schopstoel


RGBDe directeur van het ministerie van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB), Glenn Redjopawiro, is de eerste directeur die plaats moet maken. Dit zei Abop-voorzitter Ronnie Brunswijk gistermiddag aan journalisten, na een ontmoeting gehad te hebben met president Desi Bouterse op diens residentie. Ook Pertjajah Luhur-voorzitter Paul Somohardjo zat erbij. Brunswijk bevestigde dat er ook directeuren gereshuffled zullen worden door de president. Hij wilde geen namen noemen, maar zei dat de RGB-directeur zeer zeker behoort tot deze groep. De voornaamste kandidaat om Redjopawiro te vervangen, is Cornelly Strijdhaftig. Zij is de huidige voorzitter van de presidentiele commissie over grondzaken. De econoom Redjopawiro had per 1 juli 2009 het directeurschap overgenomen van Frans Kasantaroeno, die per die datum met pensioen is gegaan.

error: Kopiëren mag niet!