Twee werknemers van Iamgold aangehouden wegens diefstal

Twee werknemers van Iamgold zijn door de politie van Brokopondo in verzekering gesteld ter zake diefstal van accu’s. De gewestelijke politiecommandant, Doua Regene, bevestigt de aanhouding. Hij geeft aan dat er eerder aangiftes waren gedaan. Dit keer zijn de daders door de mand gevallen. Aan de hand van achtergelaten sporen en verkregen informatie, welke de gpk echter niet wenste prijs te geven, zijn de daders in beeld gebracht. De eerste verdachte, A.P., werd op zaterdag in de avond aangehouden. Hij heeft tezamen en in vereniging met een andere, die als chauffeur fungeerde, de diefstallen gepleegd. Doua deelt mee dat er minstens 7 accu’s boven de 70 volt zijn weggemaakt. De tweede dader is in de vroege ochtend van zondag in de kraag gevat. Beide arbeiders blijven gevangen gehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!