Contract SVB-directeur Gordon van Sichem geëxpireerd

Gordon van Sichem, SVB-directeur, 2013Het contract van de directeur van de Surinaamse Voetbalbond (SVB), Gordon van Sichem, is geëxpireerd op 31 mei 2013. Nadat het bestuur Giskus herkozen werd in 2009, stelden ze Van Sichem aan als directeur voor een periode van 2 jaar. Daarna werd het contract verlengd met nog een termijn van 2 jaar. Deze verviel op 30 april 2013. Daar het bestuur Giskus tot eind mei zou aanzitten, werd het contract van de directeur verlengd met een maand. Intussen is die afgelopen. SVB-voorzitter John Krishnadath bevestigt dat het dienstverband met Van Sichem op 31 mei is afgelopen. ‘Niet alleen het contract van hem, maar van bijna alle andere medewerkers zijn geëxpireerd. We gaan niet zomaar mensen vervangen en/of contracten verlengen. Er komt een grondige evaluatie en dan pas zal het bestuur een beslissing nemen in deze kwestie’, zegt Krishnadath. De enige medewerker in vaste dienst bij de SVB is Ashok Bainath Shah van het secretariaat.

error: Kopiëren mag niet!