73-jarige vrouw gekneveld en beroofd

73-jarige vrouw gekneveld en beroofdDe 73-jarige alleenstande D.K. is zondagmorgen op lafhartige wijze beroofd door twee jongemannen. De rovers G.P. (20 jaar) en C.E. (30 jaar) togen op een bromfiets naar de woning van D.K. aan de Rambaran Mishreweg te Corantijnpolder in het district Nickerie. Ze drongen de woning binnen door een raam kapot te slaan en onder bedreiging van een mes, werd de oude mevrouw gekneveld aan haar handen en voeten. Hierna beroofden ze van haar geld en sieraden. Hierna togen de rovers richting Nieuw Nickerie en pakten een taxi naar het Corantijnstrand om vermoedelijk de oversteek te doen naar Guyana. Echter, met een tip vanuit de samenleving, werden de criminelen aangehouden nabij het strand. Een groot deel van de buit is teruggevonden.

error: Kopiëren mag niet!