West United dingt mee in promotiestrijd poule L

7 West UnitedIn het 8ste SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi is West United een serieuze kandidaat om de topsectie te halen. In poule L won de Coroniaanse ploeg zondag met 3-0 van SV Flora in het NGVB-stadion. Hiermee heeft ze haar tweede overwinning geboekt in de finaleronde. Ze heeft 8 keer gescoord en heeft geen enkel tegen. Tamansarie heeft er 7 punten op de eerste plaats, maar heeft al 3 partijen gespeeld. Uitgerekend de laatste partij van Tamansarie is tegen West United. Jong Rambaan met 4 punten uit 2 partijen is de andere promotiekandidaat. De poulewinnaar plaatst zich rechtstreeks voor de SVB Eersteklasse. De nummer 2 krijgt alsnog een kans om via een beslissingswedstrijd en promotie/degradatie wedstrijden te promoveren. SV Flora en Real Cicero zijn al uitgeschakeld voor rechtstreekse promotie.
In poule K is Deva Boys een punt verwijderd van de Topsectie. Echter, in deze poule moet De Rest of PVV nog uitkomen. Deva Boys heeft al 3 gespeeld. Het zorgpunt van Deva Boys is dat als De Rest of PVV niet de kans krijgt om eerst hun 3 wedstrijden af te werken, er competitievervalsing kan plaatsvinden. Stel voor dat De Rest of PVV nu gaat uitkomen tegen ploegen die geen kans meer hebben. De tegenstanders zullen dan niet op volle kracht spelen.

De stand in poule K:

Nr Vereniging

W

Pt

V

T

01 Deva Boys

3

9

12

4

02 Paranam

2

3

4

4

03 De Rest/PVV

0

0

0

0

04 Flamingo

1

0

0

4

05 Sunny Point

2

0

3

7

De stand in poule L:

Nr Vereniging

W

Pt

V

T

01 Tamansarie

3

7

8

3

02 West United

2

6

8

0

03 Jong Rambaan

2

4

4

3

04 Flora

2

0

0

5

05 Real Cicero

3

0

4

13

 

error: Kopiëren mag niet!