15-jarige stedeling botst tegen kokosboom in Nickerie

FrontfotoEen 15-jarige jongen uit Paramaribo heeft een zware botsing veroorzaakt in het district Nickerie. Hij vertoefde in verband met het weekend in het rijsdistrict en reed in een voertuig rond te Nieuw Nickerie. Tegen 14.00 uur gistermiddag kwam hij met de auto hard aan tegen een kokosboom. Vermoedelijk reed hij met een vrij hoge snelheid en verloor ter hoogte van de politiepost Groot Henar de controle over het stuur. Op een schrammetje na, bleef de minderjarige bestuurder ongedeerd. Het voertuig is aanzienlijk beschadigd. Een 15-jarige is niet bevoegd om een auto te besturen, noch minder een bromfiets. Om een bromfiets te rijden moet je 16 jaar zijn, om een voertuig te besturen mag je vanaf je 18de op rijles gaan.

error: Kopiëren mag niet!