Marinus Bee: NF en BEP voeren onvolwassen oppositie

Marinus BeeParlementariër Marinus Bee (A Combinatie/Abop) geeft een pluimpje aan DOE-assembleelid Carl Breeveld. Breeveld is een voorbeeld van hoe oppositie gevoerd moet worden, zegt Bee. Hij reageert daarmee op de houding van de Nieuw Front- en BEP-fractie tijdens de behandeling en de aanname van de wet die de Surgold delfstoffenovereenkomst regelt. In Suriname wordt oppositievoeren niet op een volwassen manier gedaan, zegt hij met verwijzing naar het gedrag en de motie van de NF- en BEP-assembleeleden.
Volgens Bee heeft deze oppositie van het aantreden van deze regering alles afgekraakt en zich weinig constructief opgesteld. In de motie is de gewijzigde Surgold-overeenkomst afgekraakt als te zijn een document voor de uitverkoop en afgang van Suriname. Bee vindt het jammer dat de oppositie zich van deze zijde heeft laten zien. De AC/Abop’er is ervan overtuigd dat de gewijzigde Surgold-overeenkomst voldoende perspectief en garantie biedt voor een versnelde ontwikkeling van het land.
 

error: Kopiëren mag niet!