M&N Car Center en MM Impex poulekampioenen Family Cup

8 DharmDe ploegen van M&N Car Center en MM Impex zijn de poulekampioenen geworden van de Family Cup, welke momenteel gehouden wordt op het Dharmveld aan de Bomaweg. Dinsdagavond won M&N Car Center de beslissende wedstrijd van Sanohar & Friends met 2-0, na een 1-0 ruststand. Richard Idoe scoorde beide goals van M&N. In de andere poule was MM Impex al kampioen, maar kon haar ongeslagenschap niet behouden. Ze verloor van Kalpoe Boys met 2-0, na een 1-0 ruststand. Soeradj Kalpoe en Faried Bisram scoorden voor Kalpoe Boys. De poulekampioenen kregen elke een trofee. Uit de poulefase gaan de top 4 clubs van elk poule over naar de finaleronde. Komend weekend worden de laatste wedstrijden van de poulefase afgewerkt. Op programma staan om 19.00 uur Balgo Boys – Khoen Khoen Boys, 20.00 uur Jong Boys – Victoria, 21.00 uur Leiding 16A – Wanica United en om 22.00 uur A United – Chara’s Boys.

error: Kopiëren mag niet!