Buurvrouw incasseert vuistslag wegens kinderruzie

Een buurvrouw deed aangifte bij de politie van Brokopondo ter zake zware mishandeling c.q. mishandeling. Donderdag is haar buurman thuis bij haar geweest om rekenschap te vragen. Volgens de buurman hadden zijn kinderen thuis verteld dat de kinderen van de buurvrouw hun vaker mishandelen; dat moet op die dag ook zijn gebeurd. De vader pakte zijn brommer en ging naar de woning van zijn buurvrouw. Op een gegeven ogenblik ontstond er een woordenwisseling, welke uitmondde in een handgemeen. De vader bracht een harde vuistslag toe aan het oog van de buurvrouw. De politie zag de vrouw een dag na de mishandeling en haar oog was nog opgezwollen. Op grond hiervan werd de buurman aangehouden. De gewestelijke politiecommandant van Brokopondo, Regene Doua, bevestigt dit geval tegenover Dagblad Suriname. De GPK geeft aan dat het opvallend is dat de laatste dagen het bureau vaak gevallen van mishandeling binnenkrijgt. De buurman blijft in elk geval aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!