Menkendam na twee jaren nog steeds niet geasfalteerd


Menkendam na twee jaren nog steeds niet geasfalteerdMenkendam, een zijstraat van de Indira Gandhiweg, is na twee jaren werkzaamheden van het ministerie van Openbare Werken nog steeds niet geasfalteerd. Twee jaren terug begon het ministerie met rehabilitatiewerkzaamheden aan deze weg, echter is er al een jaar geen werkzaamheden meer verricht op deze weg, vertellen buurtbewoners van Menkendam in een gesprek met Dagblad Suriname. De weg is inmiddels in een zodanige staat dat bij de minste en geringste regenval de hele straat vol zit met water, met als gevolg dat auto’s vast komen te zitten. Buurtbewoners ervaren dagelijks last hiervan en vragen aan het ministerie om zo gauw als mogelijk de werkzaamheden aan te vangen, zodat hun ongerief tot het verleden behoort.

Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!