World Challenge day 2013:

Fotobericht World Challenge Day 2013Voor de 14de keer op rij deed Suriname mee met de World Challenge Day. Het thema van dit jaar was ‘Suriname kom bewegen’. Wereldwijd is deze dag in het leven geroepen om het bewustzijn van bewegen te vergroten. Met 6 scholen in Paramaribo en de minister van Justitie en Politie, Edward Belfort, was het Onafhankelijkheidsplein gistermorgen het toneel van bewegend Suriname. Dit jaar ging Suriname de uitdaging aan met een stad in Bolivia en één in Brazilië, wie de meeste mensen in beweging kon krijgen. De resultaten zijn nog niet bekend. Gistermiddag was er ook bewegingsactiviteit op het Will Axwijk Sportcentrum. Ook de bewoners van Saramacca hebben gisteren van hun sportieve zijde laten zien. (Tekst: Widjai Ganesh/foto: DBS)
 

error: Kopiëren mag niet!