“Geef kunst een waardevolle plaats in uw leven”

WaldyDe veelzijdige kunstenaar Waldy Simson heeft sinds kort ook een website. Via de website artisit.webs.com kan er onder de About Me page, algemene informatie verkregen worden over de kunstenaar en onder de pages Books, Poems en Music, informatie over Simson als schrijver en als componist.
In de page Music is er zelfs een live uitvoering te horen van het door Simson gecomponeerd muziekstuk ‘Mijn dank’. De uitvoering is van het Surinaams mannenkoor Maranatha en is opgenomen in de Grote Stadskerk in Paramaribo tijdens het daar door Waldy Simson georganiseerd Concert Onze Eigen Muziek. In de page Photo Gallery is er ter beschikking van bezoekers van de website, fotomateriaal van producten afkomstig uit de kunstdisciplines waarin Simson het meest actief is. Het betreft de kunstdisciplines keramiek en tiffany en schilder-, papiersnijwerk-, graveer- en mozaïekkunst. In het ook onder de Photo Gallery geplaatste sectie ‘Waldy Simson and …’ zijn er foto’s opgenomen van Waldy Simson poserend met, onder andere Nelson Mandela, de gouverneur van Aruba Fredis Refunjol, Jörgen Raymann, Jurio Simsonn en Zuid-Afrikaanse en Jamaicaanse schoolkinderen. Extra fotomateriaal behorend bij de Photo Gallery van de website kan via een link in de About Me page bekeken worden op Imgur. Onder de Videos page zijn momenteel de video’s Hope, The creation and unveiling of 50, Love, The tiffany work of art, The tiffany portrait en Everyday creates your history version 2 opgenomen. Zeer zeker mag worden verwacht dat er spoedig, onder andere, ook video’s rond door Simson verzorgde exposities onder de page Videos door bezoekers van de website bekeken zullen kunnen worden.
Via de page Activities kunnen bezoekers van de website informatie verkrijgen  over kunstzinnige activiteiten die Simson op een bepaald moment aan het verzorgen is of in een bepaalde periode zal verzorgen. De Contact Me page is bestemd voor bezoekers van de website, die er behoefte aan hebben om, onder andere, nader geïnformeerd te worden of (een) wens(en) te uiten hebben over de kunstzinnige activiteiten die Simson aan het ondernemen is. Waldy Simson bedankt een ieder, die op welke wijze dan ook positief heeft bijgedragen aan het tot stand komen van zijn website. Zijn speciale dank gaat zeer zeker uit naar Andy Landus wiens vakkundige inzet zeer belangrijk is geweest tijden het aanmaken van de website artisit.webs.com.

error: Kopiëren mag niet!