Dagblad Suriname SRD 1,25 per 1 juni

verhogingHet team van Dagblad Suriname heeft zich als taak gesteld om u, beste lezers,  dagelijks, gedurende zes dagen in de week, een aantrekkelijke krant aan te bieden waarin vooral lokaal nieuws, maar zeker ook internationale gebeurtenissen en wetenswaardigheden worden belicht. Ons streven is om middels korte, zakelijke, maar toch heel duidelijke berichten, u te informeren zodat u tijdig op de hoogte wordt gesteld van wat er overal om u heen gebeurt. En dat doen wij nu al gedurende ruim elf jaren, naar tevredenheid van de lezers.
De afgelopen jaren doet zich echter een trend voor in de wereld die ook Dagblad Suriname raakt. Internationaal bekeken gaan alle grondstoffen en overige ingrediënten die noodzakelijk zijn om u dagelijks een kwalitatief hoogstaande krant aan te bieden, in prijs omhoog. Papier, inkt, chemicaliën, bijbehorende apparaten, alles heeft zijn prijs. Ook de nationale componenten zoals transport, distributie, lonen en overige infrastructuur kosten momenteel veel meer dan voorheen het geval was. Hoewel deze trend van prijsverhogingen al geruime tijd aan de gang is, heeft de directie van Dagblad Suriname eerder hiervan geen gewag gemaakt. Zij heeft de verhoogde kosten zoveel als mogelijk zelf gedragen. U als lezer heeft er niets van gemerkt. Dat kunt u ook beamen. U betaalt vandaag de dag nog steeds SRD 1,00 voor een exemplaar. En dit is reeds een aantal jaren het geval.
Het moet bij velen ook als bekend worden beschouwd dat onze verslaggevers het vergaarde nieuws eveneens afleveren bij RBN Radio en Televisie. Daarnaast zijn wij dagelijks ook op de website en op facebook. Op deze wijze wordt het nieuws van Dagblad Suriname ook gebracht tot in de huiskamers. In dit verband is het ons ook opgevallen dat het nieuws, zoals gepresenteerd door Dagblad Suriname, door enkele lokale als internationale media vrijwel op de zelfde wijze wordt doorgegeven.
Wij hebben de prijsontwikkelingen geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat wij zo niet verder kunnen. Er komt een moment waarbij het verhoogde kostenplaatje zijn tol gaat eisen. Wij zijn dan genoodzaakt een prijsverhoging door te berekenen.
Ingaande zaterdag 1 juni 2013 wordt de prijs van Dagblad Suriname gesteld op SRD 1,25. De klant betaalt dan vanaf zaterdag aanstaande SRD 0,25 meer voor een exemplaar. Wij hopen dat u nog steeds met heel veel vertrouwen dagelijks zal blijven uitkijken naar het moment waarop u een exemplaar van Dagblad Suriname in handen kunt krijgen.
Dagblad Suriname – De Stem van het Volk

error: Kopiëren mag niet!