Clark Accord sori yu talenti schrijfwedstrijd 2013

Clark Accord sori yu talenti schrijfwedstrijd 2013De Clark Accord Foundation (CAF) organiseert ook dit jaar de “Clark Accord sori yu talenti schrijfwedstrijd”. De onderwerpen zijn Liefde, Kracht en Respect. Geïnteresseerden in de leeftijdsgroep van 15 tot en met 30 jaar mogen zich uiterlijk 15 juli 2013 opgeven via [email protected].
Minov-minister Shirley Sitaldin ontving uit handen van Hetty Amatodja en Bipat Chandini onlangs een verhalenbundel. Amatodja en Chandini leverden respectievelijk met de verhalen “Het geheim van de Ston oso” en “Het leven kunnen overleven” een bijdrage aan dit boekwerk. De twee jeugdschrijvers mochten samen met vier anderen, als winnaars van de Clark Accord Sori yu talenti schrijfwedstrijd van 2012, een verhaal neerpennen. De bundel werd uitgebracht door de CAF. Mavis Accord, voorzitter van de CAF, zegt er alles aan te zullen doen om het werk van haar broer Clark voort te zetten. “Het was Clarks levensdoel om jongeren te interesseren in schrijven en dat zullen we ook nastreven”, zegt de trotse zus. Minister Sitaldin, die Clark ook van dichtbij heeft meegemaakt, sprak vol lof over de overleden schrijver. De bewindsvrouw prees de twee jeugdschrijvers voor hun werk en spoorde hen aan verder te gaan hiermee. Ook gaf Sitaldin aan zeer ingenomen te zijn met de onderwerpen. De minister vindt het van groot belang dat jongeren door middel van verhalen over geschiedenis en actuele onderwerpen geïnformeerd worden.

error: Kopiëren mag niet!