Inbreker carwash aangehouden

Car WashinbrekerDe 46-jarige oud bekende van de politie, L.B., is ter zake inbraak bij een bekende carwash aan de overkant van de Magentaweg aangehouden. De eigenaar van de carwash hoorde op gegeven moment gestommel en belde de politie. De inbreker had ondertussen enkele spullen, waaronder een stofzuiger, in twee grote tassen klaargezet. Toen hij wilde vertrekken, arriveerden twee politiewagens. De politie loste twee waarschuwingsschoten. Uiteindelijk na veel rumoer kon de dader in de kraag worden gevat. De politie van De Nieuwe Grond heeft deze zaak in onderzoek. De 46-jarige jatter is ter zake poging tot inbraak in verzekering gesteld. De goederen zijn aan de eigenaar teruggegeven. Als gevolg van deze diefstal bleef de carwash gisteren gesloten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!