Suralcoans maken 10.000 stappen per dag

Suralcoans maken 10.000 stappen per dagOp donderdag 23 mei is het Global Corporate Challenge (GCC) wereldwijd van start gegaan. Aan deze activiteit neemt Alcoa wereldwijd  deel in het kader van het programma Alcoa Health and Welness. Een programma dat door de Alcoa is ontwikkeld om medewerkers te informeren over gezonde voeding, lichaamsbeweging, life work balance, stoppen met roken en alle andere zaken die passen in een gezonde leefomgeving. 456 Suralcoans hebben zich gecommitteerd om vanaf gisteren gedurende zestien weken minimaal 10.000 stappen per dag te maken. Met een stappenteller wordt op dagbasis het aantal gelopen stappen gemeten en bijgehouden in een speciaal programma. Niet alleen Suralco doet mee aan deze uitdaging, maar duizenden mensen over de hele wereld, binnen en buiten Alcoa.
Door mee te doen aan GCC moedigt Alcoa haar medewerkers aan om een actieve leefstijl eropna te houden. Bij deze leefstijl past goede en gezonde voeding en een rookvrije en stressvrije work-life balance.  Dat zijn volgens de filosofie van Alcoa belangrijke ingrediënten voor een betere kwaliteit van het leven. De launch werd ingeluid met lichte ochtendgymnastiek en een groepsfoto op het terrein van Suralco op Paranam. De deelnemers hebben er allemaal zin in om zich de komende weken in te zetten om de 10.000 stappen per dag te maken.
 

error: Kopiëren mag niet!