Suralcoans maken 10.000 stappen per dag

launch GCCwp-content/uploads/2013/05/launch-GCC.jpgOp donderdag 23 mei is het Global Corporate Challenge (GCC) wereldwijd van start gegaan. Aan deze activiteit neemt Alcoa wereldwijd deel in het kader van het programma Alcoa Health and Welness. Een programma dat door de Alcoa is ontwikkeld om medewerkers te informeren over gezonde voeding, lichaamsbeweging, life work balance, stoppen met roken en alle andere zaken die passen in de gezonde leefomgeving. 456 Suralcoans hebben zich gecommiteerd om vanaf gister gedurende zestien weken minimaal 10.000 stappen per dag te maken. Met een stappenteller wordt op dagbasis het aantal gelopen stappen gemeten en bijgehouden in een speciaal programma. Niet alleen Suralco doet mee aan deze uitdaging maar duizenden mensen over de hele wereld, binnen en buiten Alcoa.
Door mee te doen aan GCC moedigt Alcoa haar medewerkers aan om een actieve leefstijl erop na te houden. Bij deze leefstijl past een goede en gezonde voeding en een goede rook vrije stress beheerste work-life balance. Dat zijn volgens de filosofie van Alcoa belangrijke ingredienten voor een betere kwailiteit van het leven. De launch werd ingeluid met lichte ochtend gymnastiek en een groepsfoto op het terrein van Suralco op Paranam. Deelenemers hebben er allemaal zin in zich de komende weken in te zetten om de 10.000 stappen per dag te maken.

error: Kopiëren mag niet!