Echtgenoot veroordeeld wegens mishandeling en inbraak

Dinesh Ramgoelam gaat voor 2 jaar en 6 maanden de bak in. Hij heeft zich 2 keer schuldig gemaakt aan strafbare feiten. Ramgoelam en zijn partner zijn al 7 jaren samen. Zij hebben samen 2 kinderen. De vrouw werd vaak mishandeld door Ramgoelam en uiteindelijk gingen ze uit elkaar. Beide hadden naderhand een andere partner. De verdachte hield nog telefonisch contact met de vrouw en uiteindelijk kwam zij weer terug bij haar getrouwde man. Op een dag kwam de man dronken thuis. Hij beschuldigde de vrouw dat zij andere mannen pingde en sms’jes verstuurde. Ramgoelam mishandelde haar wederom. Op een dag probeerde hij de vrouw een verdelgingsmiddel te laten innemen. Ramgoelam kwam op 8 november 2012 voorlopig vrij. Daarna maakte hij zich schuldig aan een inbraak. Hij en nog 2 anderen hebben tezamen en in vereniging goederen toebehorende aan de werkgever van Ramgoelam weggenomen.
De werkgever had het vermoeden dat Ramgoelam de spullen had gestolen, omdat er geen vernielingen waren aangericht. Ook waren de honden gewend met Ramgoelam. De magistraat veroordeelde Ramgoelam voor de mishandeling en voor de inbraak tot 2 ½ jaar met aftrek. Pekkeman Lonton en de andere werden veroordeeld tot een celstraf van 12 maanden, waarvan 3 voorwaardelijk met aftrek. De magistraat achtte voor hen medeplichtigheid bewezen.
Saskia Bandhan        

error: Kopiëren mag niet!