Saramacca vier districtssecretarissen rijker

IFDe districtscommissaris van Saramacca, Aroenkoemar Ramdhani, heeft op het commissariaat te Groningen vier bestuursambtenaren die in de maanden mei en juni 2011 bevorderd waren in de naast hogere rang, geïnstalleerd en de daarbij behorende insignes opgespeld. Het gaat in deze om Ghemradj Jethoe, Radjinderkrishna Bihari, Gopaldew Ramklelawan en Felta Tjitradiwangsa-Armah. Deze bestuursambtenaren hebben eerder als adjunct districtssecretaris hun krachten gegeven in de verschillende ressorten en zijn thans werkzaam op het commissariaat.
Ramdhani vindt dat deze ambtenaren zeer geduldige mensen zijn, omdat zij heel lang hebben gewacht op hun bevordering. De burgervader van Saramacca zegt dat de achterstand in bevorderingen hiermee enigszins is ingelopen. Hij is van mening dat deze vier ambtenaren de functie van districtssecretaris hebben verdiend. Zij zouden zich enorm hebben ingezet voor de dienst en de dc is ervan overtuigd dat hij kan rekenen op een goede samenwerking.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!