Sara Boys met 1-0 langs Vivaans Group

3 SaraBij de voortzetting van de Family Copa op het Dharmveld heeft Sara Boys zondag met 1-0 gewonnen van Vivaans Group. Het gouden doelpunt viel reeds in de eerste helft en werd gescoord door Ashwien Gobardhan. Ondanks de zware regens kon dit toernooi voortgezet worden, omdat het Dharmveld nu voorzien is van een kunstgrasmat. Sanohar & Friends speelde 2-2 gelijk tegen Balgo Boys. De ruststand was 1-1. Voor Sanohar & Friends uit Meerzorg scoorde Ritesh Sanohar beide goals. Bij Balgo Boys kwamen de goals van Faisel Idoe en Firdaus Idoe. A United en Jivan Jotie speelden ook 2-2 gelijk na een 1-1 ruststand. Voor Jivan Jotie maakten de doelpunten Jules Khoen Khoen en Nitesh Jagai. Voor A United waren dat Ram Gopal en Karan Bahadoersing. Rakka Boys verloor van SV Leiding 16A met 3-1, na een 1-0 ruststand. Sarwan Ajodhia en Gonesh Sewradj scoorden voor Leiding 16A en Randjiv Hira voor Rakka Boys.
Op zaterdag waren er ook 4 partijen. SV Victoria verloor met 2-4 van MM Impex na een 0-1 ruststand. Voor Victoria scoorden Iwan Mohamed Issa en Akash Lala. Bij MM Impex uit Livorno kwamen de goals van Saresh Ramcharan, Moekthar Mahabali (2x) en Mohamed ‘Ako’ Toerab. Jong Boys versloeg Kalpoe Boys met 4-3, na een 2-1 ruststand. Vishnu Ramgoelam, Satish Sital en Eric Saran (2x) scoorden voor Jong Boys. Bij Kalpoe Boys kwamen de goals van Soeradj Kalpoe en Pawan Autar. M&N Car Center was met 2-0 te sterk voor Khoen Khoen Boys, na een 1-0 ruststand. Roepesh Manbodh en Firoz Rakhan scoorden voor M&N Car Center. Deze wedstrijd werd op een hoog tempo gespeeld en de doelpunten kwamen uit juwelen afstandschoten. Wanica United won met 4-2 van Helena Boys, na een 3-1 ruststand. Ritesh Narain (2x), Sherwin Narain en Vineshwar Kangoe scoorden voor Wanica United.

Programma zaterdag 18 mei:19.00 uur Kalpoe Boys – SV Victoria
20.00 uur Sanohar– Vivaans
21.00 uur Leiding 16a – Helena Boys
22.00 uur M&N Car Center – Jivan Jotie
Programma zaterdag 19 mei:
16.30 uur Khoen Khoen Boys – A United
17.30 uur Balgo Boys – Sara Boys
18.30 uur Jong Boys – MM Impex
19.30 uur Rakka Boys – Wanica United

 

error: Kopiëren mag niet!