Karateka’s Poeketie naar Rotterdam Cup

IFHet Sportinstituut Poeketie zal later in de maand meedoen met de Rotterdam Cup. Op 25 mei wordt dit karate evenement voor de 6de keer gehouden. Hieraan doen tenminste 12 landen mee, waar onder landen uit Europa, Afika, Azie en Zuid-Amerika. De sportschool van Berto Poeketie reist af met 6 vechters, te weten Giano Adjako (15 jaar), Amadeo Main (14 jaar), Thierry Deel (12 jaar), Shyfka Landveld (10 jaar), Georgeteni Dankoi (9 jaar) en Marc Adjako (23 jaar). Berto Poeketie zal als coach/begeleider meereizen met de groep.
Sensei Dennis Fitz James is belast met het onderdeel mentale training. Op zondag 05 mei was de groep naar Nieuw Amsterdam,  Commewijne, afgereisd voor een kamptraining. De trainingen waren vooral gebasseerd op tactiek en techniek, snelheid en uithouding/conditie.
Verder zal de groep ook stagetrainingen volgen in Nederland. Zo zijn er bijvoorbeeld afspraken gemaakt met 7 sensei’s (leraren) van verschillende scholen in dat land. Ook is het sensei Rene Oerlemans gelukt een training te organiseren, waarbij Daniel Sabanovic, ex-wereldkampioen, extra traningen zal verzorgen. Op 26 mei a.s. is een gezamenlijke training gepland in Amsterdam West, Osdorp, (“Fightin” Nabil).
 

error: Kopiëren mag niet!