Sergi Calor alsnog tot winnaar uitgeroepen

Sergi Calor is alsnog tot winnaar uitgeroepen van het 1ste Caribbean Junior Invitational tennistoernooi 2013. In dit toernooi welke gespeeld werd op Antigua & Barbuda, bereikte Calor de finale in de Jongens U-12 klasse. Daar stond hij tegenover de Jamaicaan John Azar jr. Doordat de regen spelbreker was, kon deze partij niet uitgespeeld worden. Daar beide tennissers ook dezelfde avond hun vlucht moesten pakken naar hun land, kon de finale niet meer uitgespeeld  worden. Na een aantal correspondenties tussen Antigua, Suriname en Jamaica, heeft de organisatie besloten om beide jongens tot winnaar uit te roepen. Jamaica had veel moeite hiermee, maar Suriname heeft het besluit geaccepteerd.
Sergi Calor en Rowena van Dijk waren beiden gekwalificeerd voor de kwartfinale van The 1st Caribbean Junior Invitational 2013. In de kwartfinale had Van Dijk een zeer sterke tegenstander en verloor. Calor wist als een trein naar de halve finale door te stomen. Hij heeft tijdens het toernooi de sterren van de hemel gespeeld en zodoende met redelijk veel gemak de finale bereikt.
 

error: Kopiëren mag niet!