Clyde Riedewald topscorer 8ste Lidbondentoernooi

De topscorer in het 8ste Lidbondentoernooi is Clyde Riedewald van de Coroniaanse club Flamingo. In 5 wedstrijden scoorde hij 10 keer. Flamingo won de meeste van haar wedstrijden met hoge scores en Riedewald had hierin steeds een groot aandeel.  Op een gedeelde tweede plaats staan Jonathan Iroredjo (Tamansarie), Garvin Grant (West United) en Jurgen Entingh (Paraguay) met elk 7 doelpunten. Vermeldenswaard is dat Entingh uitgeschakeld is met zijn ploeg en de 7 doelpunten heeft hij gemaakt in 4 wedstrijden. Hierna volgt Zusma Doekoe van Eendracht met 6 doelpunten uit 4 wedstrijden en Raoul Moera-Awalie van Jong Rambaan met 6 doelpunten uit 5 wedstrijden.
De lidbonden die zich hebben geplaatst voor de finaleronde worden uitgenodigd voor een bespreking. En wel op dinsdag 21 mei 2013 om 11.00u v.m in het bondsgebouw van de SVB aan de Letitia Vriesde laan 7. Er zal geloot worden voor de finaleronde.

Het komend weekeinde worden de inhaalwedstrijden gespeeld:
Regio Zuid:

Team A Team B Datum            Lokatie Tijd
Real Cicero Pijore Zo.19 mei Brokopondo 16.00u

Regio Noord:

Flora Abena Ston Zo.19 mei NGVB 11.00u
PVV De Rest Zo.19 mei NGVB 13.00u

Regio Midden:

Eendracht Sunny Point Do.16 mei Blackman 20.00u

Regio Noord returns:

Abena Ston Flora Wo.22 mei SVCB 19.00u
De Rest PVV Wo.22 mei SVCB 21.00u

 

error: Kopiëren mag niet!