SLM laat zich informeren door toppers Airbus

SLM laat zich informeren door toppers AirbusMede als uitvloeisel van het bezoek van directeur Ewald Henshuys van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) in april aan de Airbus-trainingsfaciliteit in Miami, is er van 13 t/m 15 mei een hoge delegatie van de vliegtuigfabrikant bij de SLM op bezoek om de relatie met de Surinam Airways verder inhoud te geven. De 5 man tellende delegatie wordt geleid door het hoofd van Customer Support voor Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, Juan-Jose Menossi. Airbus heeft met het management en relevante functionarissen ‘in depth’ gesproken over de laatste ontwikkelingen bij de fabrikant en de SLM. Het bedrijf is erop gebrand om haar product verder ingang te doen hebben bij de SLM en de verwachtingen van de SLM worden besproken en waar mogelijk aangepakt.
Vandaag zal deze delegatie een presentatie houden voor de minister van TCT, de rvc en het management van de SLM. Airbus hoopt hiermee alle besluitvormingsinstituten bij de SLM inzicht te hebben gegeven voor de vlootvernieuwing en -uitbreidingsmogelijkheden op de Mid-Atlantische en regionale route. Het bezoek van Airbus past in het beleid van de directie om zich te oriënteren bij vliegtuigfabrikanten. Na Airbus staat fabrikant Boeing op de agenda. De ontwikkelingen in de luchtvaartindustrie, de bediening van de markt alsook de integratie binnen de regio liggen ten grondslag aan de drang van de directie zich te  oriënteren bij deze fabrikanten  om te komen tot een besluit tot vlootuitbreiding en vernieuwing.

error: Kopiëren mag niet!